Solrød Madhus

26 25 28 04

Solrød Byvej 14, 2680 Solrød Strand

©2018 by Foodonwood v/Jens Christian Janniche - Se smiley rapport

Pølsemagerikurser

Pølsekursus


Chorizo, ølpølser, frankfurter - kært barn har mange navne!

Vi lærer grundlæggende teknik om pølsefremstilling og hvad pølsemageri egentligt er.

Does and don'ts

Varmrøg, koldrøg. Hvorfor?

Vi arbejder med svinekød og ikke kun i tarm.

Deltagerne får de producerede varer med hjem.


Vi kan stille pavilloner til rådighed, såfremt det aftales.

Vi leverer alle råvarer der skal bruges, der serveres smagsprøver under arbejdet.

Inklusiv drikkevarer (vand, øl og vin).


Mellem 4-8 personer

Pris pr. prs. 650,-

Mellem 8-15 personer

Pris pr. prs. 475,-

Fra 16 personer

Pris pr. prs.375,-

Priserne er inkl. moms.


Kunden sørger for følgende:

Adgang til køkken/rum med adgang til vask, varmt og koldt vand.

Borde til fremstilling (med mindre andet er aftalt).

Deltagerne medbringer forklæde (med mindre andet er aftalt).


Varighed ca. 4 timer.









Pølsekursus II


Frankfurter, Salamella matovana er begge pølser, men kræver hver sin teknik!

Vi arbejder med både svine- og lammetarme samt svine- og oksekød.

Røg ikke røg.

Deltagerne får de producerede varer med hjem.


Nysgerrig?


Vi kan stille pavilloner til rådighed, såfremt det aftales.

Vi leverer alle råvarer der skal bruges, der serveres smagsprøver under arbejdet.

Inklusiv drikkevarer (vand, øl og vin).


Mellem 4-8 personer

Pris pr. prs. 650,-

Mellem 8-15 personer

Pris pr. prs. 475,-

Fra 16 personer

Pris pr. prs.375,-

Priserne er inkl. moms.


Kunden sørger for følgende:

Adgang til køkken/rum med adgang til vask, varmt og koldt vand.

Borde til fremstilling (med mindre andet er aftalt).

Deltagerne medbringer forklæde (med mindre andet er aftalt).


Varighed ca. 4 timer.













Pølsekursus III


Dag 1.

Vi fremstiller lækre skærepølser/spegepølser, samt en Arizonagriller til at tage med hjem til grillen.


Dag 2.

Mens røgen sætter sig på skærepølserne fremstiller vi Brat wurst og en baconpølse både til at tage med hjem, samt at fortære mens vi venter.

Pølse smager bedst med noget til, så vi laver en varm kartoffelsalat ligeledes.


Vi kan stille pavilloner til rådighed, såfremt det aftales.

Vi leverer alle råvarer der skal bruges, der serveres smagsprøver under arbejdet.

Inklusiv drikkevarer (vand, øl og vin).


Mellem 4-8 personer

Pris pr. prs. 850,-

Mellem 8-15 personer

Pris pr. prs. 675,-

Fra 16 personer

Pris pr. prs.575,-

Priserne er inkl. moms.


Kunden sørger for følgende:

Adgang til køkken/rum med adgang til vask, varmt og koldt vand.

Borde til fremstilling (med mindre andet er aftalt).

Deltagerne medbringer forklæde (med mindre andet er aftalt).


Varighed ca. 2 x 4 timer.